Please enable JS

Reacties

Pure wellness in Ninove…Je komt binnen in een wereld van rust en ontspanning en kan genieten van alle privé wellness faciliteiten : Finse sauna, hammam met eucalyptus/mint en kleurentherapie, infraroodstraler, Jacuzzi, duo voetbad en relaxeren binnen bij de sfeerhaard of buiten op het overdekt terras in de ligzetels in de privé tuin. Water, koffie, thee, glaasje Cava met hapjes, badjas en badlinnen zijn gratis ter beschikking!
Pure wellness
Heerlijk ontbijt! We hebben genoten van onze ontspannende ochtend!
Annelore Declercq
Ik vond het geweldig warme ontvangst alles zeer netjes,lekkere hapjes, gezellige omgeving met zwembad en jacuzzi ! Een echte aanrader komen zeker terug.
Kris Van Eesbeke
1 woord super! Was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer!
Kelly Depraetere
Dit was pure ontspanning! De eerste keer maar zeker niet de laatste keer! De gastvrouw is een TOP dame die het liefst alles in eigen handen neemt en ze doet dat SUPER! Ik kijk al uit naar de volgende keer!
Kim Kindermans
Zalig genieten! Zeer mooie en verzorgde wellness! Ontvangst was top! En ook de gerechtjes waren heerlijk vers en ook de cava is zorgvuldig uitgekozen; subliem gewoon! Puur wellness; de benaming kan geen toeval zijn! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankje aan de gastvrouw voor de fijne ervaring, top service en privé rondleiding en proficiat aan de echtgenoot voor de prachtige bouwwerken!
Sofie Chevalier
Prachtige wellness en vriendelijke dame aan het onthaal. Zeker voor herhaling vatbaar! 10/10!
Cindy De Roeck
Fijne ervaring , alles zeer netjes gezellige ontvangst . Wij komen zeker nog terug!
Caro Linthout