Please enable JS

Privacy

Privacy

Privacybeleid

www.puurwellness.be is een website geregistreerd op naam van Christa Van Den Berghe in België onder het BTW nummer BE 0825.720.814
Puur Wellness is gelegen in Ninove (9400), Okegembaan 194

Uw privacy is van het grootste belang voor ons. We willen uw persoonsgegevens op een wettelijke, correcte en transparante manier verwerken. Deze privacyverklaring houdt rekening met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) die sinds 25 mei 2018 van kracht is.

In deze Privacy Policy beteken de verwijzingen naar “u” elke persoon die ons of de website gegevens verstrekt. Bescherming van de persoonlijke levenssfeer .Wij hechten veel belang aan de privacy van de gebruiker van onze website en respecteren daarom de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer inzake de verwerking van persoonsgegevens. Wij zullen enkel maar informatie verzamelen wanneer dat voor ons noodzakelijk en relevant is in de communicatie naar u toe.

De website is vrijblijvend te bezoeken en daarbij kan u informatie raadplegen zonder het doorgeven van persoonlijke gegevens. Als u echter overgaat tot het maken van bestelling voor een cadeaubon, boeking, inschrijven nieuwsbrief, invullen contactformulier, dan bieden wij de mogelijkheid om u te registreren met een account en persoonlijke informatie (waaronder naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, factureringsgegevens) in te vullen. Andere websites die direct of indirect aan onze website zijn gekoppeld, bv. via snelkoppelingen, zijn niet onderworpen aan dit privacy- en cookiebeleid, ongeacht of ze al dan niet beheerd worden door Puur Wellness

Wij verzamelen de door u verstrekte persoonlijke gegevens en behandelen ze in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998. Hierin wordt rekening gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. De gegevens worden behandeld als vertrouwelijke informatie en worden noch uitgewisseld, noch verhuurd, noch verkocht aan derden, behalve om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en in geval van uitdrukkelijk verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of politiediensten.

De informatie wordt verzameld met oog op:
• het correct kunnen afhandelen van uw afspraken, aankopen of bestellingen
• bezoekers op onze website te identificeren
• het verwerken van uw online reservatie in ons computersysteem
• het verstrekken van de door uw gevraagde informatie
• marketingdoeleinden (klantenvoordelen, direct mail, opiniepeilingen…)

Mailchimp:
Voor het versturen van mailings maken wij gebruik van Mailchimp. Wanneer u ons de toestemming geeft u nieuwsbrieven te versturen, zullen uw voornaam, naam en email gesynchroniseerd worden naar Mailchimp. Mailings zal u van ons dus via dat systeem ontvangen.

Links:
Op de website van Puur Wellness vindt u links naar websites van andere partijen. Wij niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites uw (persoons)gegevens behandelen. Bekijk hiervoor steeds het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en de algemene voorwaarden na van de website die u bezoekt.

Cookies:
De website maakt gebruik maken van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de harde schijf van uw computer bewaard worden. Deze bevatten geen persoonlijke informatie, maar dienen om jouw volgend bezoek aan onze site te vergemakkelijken. U kan het gebruik van cookies uitschakelen in uw browserinstellingen. Hou er wel rekening mee dat daardoor het bezoek aan deze website minder vlot kan verlopen.

De website maakt gebruik van dienst van Google Inc., zijnde Google Analytics. Google Analytics maakt gebruik van cookies om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerde analyses weer te geven (inclusief uw IP-adres). De gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website wordt naar een server van Google verzonden en opgeslagen.

Uw persoonsgegevens:
U kan uzelf, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Daartoe kan u zich schriftelijk richten tot Christa Van Den Berghe, Okegembaan 194, 9400 in Ninove of een mail sturen naar info@puurwellness.be.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. U kan op elk ogenblik vragen dat uw persoonsgegevens uit het bestand van Puur Wellness verwijderd worden. U kan zich hiervoor wenden tot info@puurwellness.be.

Door de website te gebruiken, aanvaardt u de op dat ogenblik geldige privacybeleid en gebruikersvoorwaarden. Puur wellness behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik dit privacybeleid te wijzigen, aan te passen of te vervangen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is aldus raadzaam deze privacyverklaring regelmatig na te lezen.

Deze privacyverklaring valt onder de Belgische wetgeving.

Meer informatie over de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995, vindt u terug op https://www.privacycommission.be/nl