Please enable JS

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

De cadeaubonnen van Puur Wellness zijn enkel en alleen geldig bij Puur Wellness, Okegembaan 194, 9400 in Ninove, ondernemingsnummer BE825.720.814
Gelieve eerst akkoord te gaan met onze 'Algemene aankoopsvoorwaarden' alvorens over te gaan tot uw aankoop.
Cadeaubonnen kunnen via onze site, per telefoon of aan onze infobalie worden besteld.

Ze kunnen betaald worden: cash, via overschrijving op rekeningnummer BE67 4216 0713 3187 of rechtstreeks via de website (multisafepay)
Het minimaal bedrag/waarde om een cadeaubon aan te kopen bedraagt 25€ en het maximum bedrag 450€

Gelieve best vooraf contact op te nemen voor de bestelling of afhaling van een bon. Wanneer je overwacht komt kan het zijn dat we net een vrije dag hebben of dat we bezig zijn met verzorgingen/massages die we niet kunnen onderbreken. De bonnen die u aan onze balie komt kopen of online besteld worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
Mocht u zich na de bestelling en vóór betaling toch nog bedenken en afzien van de koop dan kan je ons bellen (0476/674226) of mailen (info@puurwellness.be) om alsnog te annuleren.

Klanten die via de website, dus rechtstreeks online bestellen + onmiddellijk betalen via Multisafepay krijgen na hun bestelling/betaling de bon, in PDF-formaat toegestuurd per email binnen een minimumtijd van 10min. tot een maximum van 10 uur.

Klanten die een bon rechtstreeks bij hen thuis willen afgeleverd krijgen, betalen voor levering 10€ (tot 10 km vanaf Puur Wellness). Dit bedrag en de leveringstijd is vooraf telefonisch of per email af te spreken. Wij kunnen de bon ook brengen naar de ontvangers van de bon in plaats van de schenkers.

Bonnen worden niet per post opgestuurd omdat deze zouden kunnen verloren kunnen gaan of te laat bezorgd.

We kunnen ook cadeaubonnen factureren voor bedrijven. Dit moet samen met de bestelling worden vermeld met de bedrijfsinfo : Naam, adres, ondernemingsnummer

Onze tarieven van arrangementen of bedrag zijn inclusief BTW.

De cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig en op de bon staat de einddatum duidelijk vermeld.

Na de einddatum kunnen ze niet meer worden opgebruikt tenzij men voor de vervaldag contact opneemt, hetzij telefonisch op het nummer 0476/67.42.26 of via email, info@puurwellness.be

Men kan om medische redenen uitstel vragen maar we verwachten dan ook een doktersattest.

Heeft u geen zin om te komen, bel of mail ons dan niet met excuses maar geef uw bon dan aan familieleden of vrienden dewelke misschien heel graag komen.
Een gekregen bon kan u niet gebruiken om bij te leggen om er een andere, nieuwe bon voor iemand anders van te maken.

De waarde van de giftcards niet kunnen worden ingewisseld voor geld.

Op onze website staan duidelijk de verlofdagen of periodes van Puur Wellness vermeld, gelieve dan ook niet te bellen met het excuus van “ik heb een paar keer gebeld en u nam niet op”. We zijn niet 7/7dagen en 24/24 uur beschikbaar.
Het door de schenker betaalde bedrag is de waarde van de bon of het arrangement.
Als u om medische redenen uw bon later gebruikt dan de vervaldatum, kan het zijn dat er bij uw cadeaubon een supplement zal aangerekend worden mochten er ondertussen prijswijzigingen zijn.

Indien u in het bezit bent van een cadeaubon en een reservatie wil maken moet men het nummer (indien online aangekocht), de datum, naam van de schenker en het bedrag of arrangement van de cadeaubon door geven. Bij niet nakomen/niet opdagen van de gemaakte afspraak vervalt de cadeaubon.

Bonnen die men thuis zelf afprint (pdf formaat) zijn bij ons op nummer geregistreerd en mag je in geen enkel geval meerdere keren printen.
De bonnen die u komt afhalen, hebben geen nummer. Deze zijn geregistreerd op datum, voor welk bedrag/arrangement en van wie u de bon kreeg.

Een bon met een bedrag kan je gebruiken voor een reservatie in onze privé wellness, behandeling in ons schoonheidinstituut of aankoop van producten in ons instituut. De aankoop van producten gebeurt ter plaatse in ons schoonheidsinstituut na afspraak. We hebben geen webshop. Je kan een bon met bedrag ook gebruiken voor wellness, producten en verzorgingen. Je laat bvb. een verzorging doen en met het resterende bedrag kan je ook nog iets van producten kopen....

De bonnen, zowel met een bedrag, als arrangement zijn niet inwisselbaar tegen geld.
Een bon dient als betaalmiddel, bij verlies krijgt men geen duplicaat en kan men de bon aldus niet meer gebruiken!


  Okegembaan 194
  9400 Ninove
  0476/67 42 26
  info@puurwellness.be
  Ondernemingsnummer: BE825.720.814

  !!!Telefonisch bereikbaar van 9 tot 19 uur!!!

  Privé wellness:
  Open van 9 tot 22u30, ook open op zaterdag en zondag

  Schoonheidsinstituut:
  Weekdagen
  van 9 tot 12 en 13 tot 17u30
  Zaterdag van 9 tot 16 uur
  Zondag is schoonheidsinstituut gesloten
  2 (variabele) vakantiedagen in de week (zie hieronder)

  GESLOTEN en niet bereikbaar op :

  30 september
  1 - 5 - 6 - 11 - 14 - 15 - 19 - 20 - 28 - 29 oktober
  2 - 3 - 8 - 11 - 12 - 16 - 17 - 25 - 26 november

  Nieuwsbrief

  Rekeningnummer : BE67 4216 0713 3187
  Cash voorzien of ter plaatse via gsm QR-code betaling

  2020 Puur Wellness Ninove