Please enable JS

Figuurcorrectie / Lymfedrainage

Figuurcorrectie / Lymfedrainage

BALLANCER 606

Wat is en wat doet de Ballancer?
De Ballancer is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen. De Ballancer bestaat uit een 2-delig pak (boven-/en of onderlichaam). De toepassing van dit pak gaat volgens de persoonlijke wensen.

Afslanking van het silhouette
Voorkomen en behandelen van cellulite
Behandeling van zware benen, zwelling benen
Sportregeneratie
Ontspanning bij spierpijn en stressvermidering
Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
Omvangvermindering armen, benen, torso en bij zwaarlijvigheid
Oedeemvermindering voor/na liposuctie
Pijnvermindering en oedeemvermindering bij veneuze ziektes, of na lang rechtstaan
Na de zwangerschap = decongestie van de spataders

WERKING Ballancer-Concept:

Circulatiesysteem: de peristaltische lichaamsmassage van Ballancer werkt als een “extern” hart. Het verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert, de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen

Spijsverteringssysteem: Ballancer 606 masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem: de lymfestroom verbeter, zowel in de perifere als de diepe lymfenetwerken. Het resultaat is de afvoer van vocht en metabolische resten. De stofwisseling wordt verhoogt, de snelheid van de bloed-lymfestroom wordt gevoelig versneld. Volgens medische studies wordt door het Ballancer de opgeslagen schadelijke(afval-)stoffen door het lymfesysteem weggevoerd en geëlimineerd uit de probleemzones. Ook is er een positieve invloed op verschillende laboparameters zoals ammoniak, pH, lactaat, bicarbonaat en pyruvaat, evenals volume vermindering per behandeling van 4,5%. Dit heeft ook voordelen voor het immunologisch systeem.

Spieren: Ballancer 606 masseert de spieren. De beweging ontspannen de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen vermeden worden.

Huid: de ballancer 606 zort voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt het ATP geactiveerd en de energiebatterij van de cellen weer opladen. De huid ziet er fysisch zichtbaar en merkbaar beter uit, voelt beter aan, wordt strakker en steviger.

BEHANDELING met de Ballancer
Het is een veilige, snelle behandeling (tussen 20 min en 50min.). Eerst is er een intake gesprek. Als klant doet u een bijgeleverde broek aan en gaat onder begeleiding in het Ballancer massagetoestel liggen. Er wordt voor u een persoonlijk programma ingesteld. Het is een zeer aangenaam en ontspannend. Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

In kuurvorm naar het gewenste resultaat
In een kuur zijn er 2 behandelingen per week gedurende ongeveer 6 weken. Dit wordt gecombineerd met een gel (35€) en micropant (59€) voor thuis gebruik.
Kan ook per losse beurten ervaren worden. Vb. in combinatie met een gelaatsverzorging of als relaxatie.

Tarieven:
30 min. = €25 per beurt
40 min. = €35 per beurt
50 min. = €45 per beurt

Vraag naar een GRATIS proefbehandeling van 20 min.
Bezoek de website : bezoek ballancer606.be

Okegembaan 194
9400 Ninove
0476/67 42 26
info@puurwellness.be
Ondernemingsnummer: BE825.720.814

!!!Telefonisch bereikbaar van 9 tot 19 uur!!!

Privé wellness:
Open van 9 tot 22u30, ook open op zaterdag en zondag

Schoonheidsinstituut:
Weekdagen
van 9 tot 12 en 13 tot 17u30
Zaterdag van 9 tot 16 uur
Zondag is schoonheidsinstituut gesloten
2 (variabele) vakantiedagen in de week (zie hieronder)

GESLOTEN en niet bereikbaar op :

30 september
1 - 5 - 6 - 11 - 14 - 15 - 19 - 20 - 28 - 29 oktober
2 - 3 - 8 - 11 - 12 - 16 - 17 - 25 - 26 november

Nieuwsbrief

Rekeningnummer : BE67 4216 0713 3187
Cash voorzien of ter plaatse via gsm QR-code betaling

2020 Puur Wellness Ninove